Library 2.0

the future of libraries in the digital age

WELCOME TO LIBRARY 2.0

CALENDAR

Follow #Library20

About

What means bibliotherapy in the 21th century? / Mit jelent a biblioterápia a 21. században?

Your Name and Title: Ms. Eszter Csorba-Simon, MA student
Library, School, or Organization Name: Library and Information Science, Faculty of Adult Education and Human Resources Development, University of Pécs
Co-Presenter Name(s): -----------
Area of the World from Which You Will Present: Europe, Hungary, Pécs, University of Pécs
Language in Which You Will Present: Hungarian
Target Audience(s): Professors, teachers, university students, PhD students. I welcome to everyone who’s interest this topic.
Short Session Description (one line): If you don't know, what means bibliotherapy, or interested in it and the connection of services, maybe my presentation will be useful for you. / Ha nem tud mi a biblioterápia, vagy csak érdekel a téma kapcsolata a szolgáltatásokkal, talán hasznosnak találja majd az előadásomat.
Full Session Description (as long as you would like):
A biblioterápiának sok célja van: a lelki problémák gyógyítása, a személyiség és önismeret, a szociális képességek, az empátia, a tolerancia és a kommunikációs képességei fejlesztése. A biblioterápia alapelve, hogy az olvasás segíthet abban, hogy az olvasó elkezdje vizsgálni önmagát, figyeljen a társaira és fejlessze a beszédkészségeit. Előadásomban azt vizsgálom, hogy építhető be a mai könyvtári szolgáltatások közé.

Views: 108

Attachments:

Reply to This

© 2020   Created by Steve Hargadon.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service